Форуми » Безбедност на храна и лекови

Безбедност на храна и лекови

Форум Теми Пораки Посети
Генетски модифицирани организми

Тема на форумот <b><i>генетски модифицирани организми</i></b> се дискусии поврзани со безбедноста на храната т.е. употребата на <b><i>ГМО</i></b> во истата.

Последна порака: Дали ГМО се штетни? од info@ekosvest.com.mk пред скоро 4 години
1 1 5
Штетната страна на вакцините

Темата е отворена со цел отворено да се говори за во последно време доста актуелното прашање на штетноста на одредени вакцини кои се користат во нашата држава и нивното поврзување со сериозни здравствени нарушувања.

Последна порака: Нема
0 0 0