Форуми » Безбедност на храна и лекови » Штетната страна на вакцините

Темата е отворена со цел отворено да се говори за во последно време доста актуелното прашање на штетноста на одредени вакцини кои се користат во нашата држава и нивното поврзување со сериозни здравствени нарушувања.

Последна Пораки Посети
Во моментот во овој форум нема теми.