Општина Тетово (институција)

информација


име на претставникот: Теута Арифи

имејл на претставникот: teuta.arifi@tetova.gov.mk

датум на основање:

број на членови:

број на персонал:

лански буџет: 0 евра

контакт


Дервиш Цара 62, 62
Општина Тетово
Тетово
1200
Macedonia